AASF prezanton “Kartat Teknologjike” për Institucionet Financiare Partnere

Tiranë, 27 Korrik 2018 – Projekti “Programi i Mbështetjes për Agrobiznesin Shqiptar” (AASF) prezantoi përpara institucionit financiar partner “Intesa SanPaolo Bank” manualin e ri për agrobiznesin të quajtur “Kartat Teknologjike”.

Manuali “Kartat Teknologjike” do ndihmojë bankierët dhe oficerët e kredisë që të marrin vendime më të mira për kreditë e agrobiznesit nëpërmjet një perspektive analitike financiare.
Ky manual është mjaft i vlefshëm për prodhimin e agrobiznesit pasi ai detajon të gjitha të ardhurat dhe shpenzimet për çdo produkt agrar.