AASF merr pjesë në aktivitetin promovues në Voskopojë

AASF merr pjesë në aktivitetin promovues në Voskopojë, organizuar nga Bashkia Korçë

Bashkia Korçë organizoi festën lokale ‘Rrëfej Voskopojën’ pasditen e së shtunës në datën 30 Qershor 2018 në fshatin turistik. AASF mori pjesë në këtë aktivitet së bashku me institucione të tjera financiare partnere. Festa u shoqërua me disa aktivitet si: ekspozita fotografike, panairi i ushqimit me produktet lokale, si dhe valle tradicionale folklorike. Më tej, veprimtaritë u ndoqën me organizimin e guidave në kishat e lokalitetit dhe stacionet e gjelbërta të Voskopojës.