Home Media

Media

AASF PREZANTON STUDIMIN MË TË RI PËR AGROTURIZMIN NË SHQIPËRI

Shqipëria është një vend bujqësor me vendndodhje të jashtëzakonshme gjeografike, me peizazhe të mrekullueshme dhe mjaft e pasur në kulinari dhe gastronomi. Ndërthurur me...

PREZANTOHEN NË UNIVERSITETIN BUJQËSOR TË TIRANËS KARTAT E REJA TË MEKANIZMAVE TË ZBUTJES SË...

AASF prezantoi "Kartat për zbutjen e rrezikut", një seri prej nëntë kartash mbështetëse informative për Institucionet Financiare Partnere (IFP) të AASF dhe agrobizneseve në...

Studimi i Zinxhirit të Vlerës i Programit AASF ndihmon PFI-të për të financuar sektorin...

Gjatë tremujorit të kaluar, Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) ka përfunduar një studim mbështetës për Zinxhirën e Vlerës në sektorin bujqësor shqiptar.   Sektori...

Programi AASF prezantohet në seminarin e organizuar nga RASP dhe FAO në Korçë

15 Janar 2020 – Zhvillohet në qytetin e Korçës seminari mbi “Sensibilizimin e aktorëve për diversifikimin e aktiviteteve në Bashkinë e Korçës”, organizuar nga...

ZHVILLOHET EXPO FORUMI “FINANCIMI AGRO DHE SIGURIA USHQIMORE NË SHQIPËRI 2019”

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) mori pjesë në edicionin e parë të Expo Forumit “Financimi Agro dhe Siguria Ushqimore në Shqipëri 2019”...

AASF TRAJNON PUNONJËSIT E RAIFFEISEN BANK MBI MUNDËSINË E INVESTIMEVE NË SEKTORIN BUJQËSOR

Dhjetor 2019 - Pas trajnimeve të zhvilluara me AgropPikat dhe agrobizneset gjatë muajve Tetor-Nëntor 2019, Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) vazhdon serinë...

AASF DHE AZHBR TRAJNON AGROPIKAT DHE FERMERËT MBI SKEMAT E MBËSHTETJES FINANCARE

11 Dhjetor 2019 - Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) në bashkëpunim me Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR) zhvilloi gjatë muajit...

AASF dhe AZHBR zhvillojnë takime informuese mbi Programet e Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar –...

Dhjetor 2019 – Gjatë muajit tetor dhe nëntor “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF), një projekt i financuar dhe zhvilluar nga Banka Evropiane...

AASF merr pjesë në Panairin bujqësor “Shqipëria Punon Tokën”

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) merr pjesë në edicionin e tretë të panairit dy ditor “Shqipëria punon tokën” më 16 dhe 17...

AASF mbështet institucionet partnere financiare me trajnime mbi Kartat Teknike

30 Korrik 2019 – Gjatë periudhës prill – korrik, “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” përfundoi një seri trajnimesh mbi Kartat Teknologjike. Në trajnime...