Home Media Aktivitete

Aktivitete

Studimi i Zinxhirit të Vlerës i Programit AASF ndihmon PFI-të për të financuar sektorin...

Gjatë tremujorit të kaluar, Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) ka përfunduar një studim mbështetës për Zinxhirën e Vlerës në sektorin bujqësor shqiptar.   Sektori...

Programi AASF prezantohet në seminarin e organizuar nga RASP dhe FAO në Korçë

15 Janar 2020 – Zhvillohet në qytetin e Korçës seminari mbi “Sensibilizimin e aktorëve për diversifikimin e aktiviteteve në Bashkinë e Korçës”, organizuar nga...

ZHVILLOHET EXPO FORUMI “FINANCIMI AGRO DHE SIGURIA USHQIMORE NË SHQIPËRI 2019”

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) mori pjesë në edicionin e parë të Expo Forumit “Financimi Agro dhe Siguria Ushqimore në Shqipëri 2019”...

AASF TRAJNON PUNONJËSIT E RAIFFEISEN BANK MBI MUNDËSINË E INVESTIMEVE NË SEKTORIN BUJQËSOR

Dhjetor 2019 - Pas trajnimeve të zhvilluara me AgropPikat dhe agrobizneset gjatë muajve Tetor-Nëntor 2019, Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) vazhdon serinë...

AASF DHE AZHBR TRAJNON AGROPIKAT DHE FERMERËT MBI SKEMAT E MBËSHTETJES FINANCARE

11 Dhjetor 2019 - Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) në bashkëpunim me Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR) zhvilloi gjatë muajit...

AASF dhe AZHBR zhvillojnë takime informuese mbi Programet e Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar –...

Dhjetor 2019 – Gjatë muajit tetor dhe nëntor “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF), një projekt i financuar dhe zhvilluar nga Banka Evropiane...

AASF merr pjesë në Panairin bujqësor “Shqipëria Punon Tokën”

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) merr pjesë në edicionin e tretë të panairit dy ditor “Shqipëria punon tokën” më 16 dhe 17...

AASF mbështet institucionet partnere financiare me trajnime mbi Kartat Teknike

30 Korrik 2019 – Gjatë periudhës prill – korrik, “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” përfundoi një seri trajnimesh mbi Kartat Teknologjike. Në trajnime...

AASF bashkëpunon me Bashkinë Korçë për nxitjen e agrobiznesit në rajonin jug-lindor

23 dhe 24 qershor 2019 – Me mbështetjen e veçantë të Bashkisë Korçë, “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF), zhvilloi ditën e diel,...

Përfundon në Sarandë cikli i aktiviteteve të AASF për nxitjen e bashkëpunimit midis fermerëve...

14 qershor 2019 – Cikli i aktiviteteve të “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF) për nxitjen e bashkëpunimit midis fermerëve dhe institucioneve partnere...