Aktivitete

AASF merr pjesë në Panairin bujqësor “Shqipëria Punon Tokën”

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) merr pjesë në edicionin e tretë të panairit dy ditor “Shqipëria punon tokën” më 16 dhe 17...

AASF mbështet institucionet partnere financiare me trajnime mbi Kartat Teknike

30 Korrik 2019 – Gjatë periudhës prill – korrik, “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” përfundoi një seri trajnimesh mbi Kartat Teknologjike. Në trajnime...

AASF bashkëpunon me Bashkinë Korçë për nxitjen e agrobiznesit në rajonin jug-lindor

23 dhe 24 qershor 2019 – Me mbështetjen e veçantë të Bashkisë Korçë, “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF), zhvilloi ditën e diel,...

Përfundon në Sarandë cikli i aktiviteteve të AASF për nxitjen e bashkëpunimit midis fermerëve...

14 qershor 2019 – Cikli i aktiviteteve të “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF) për nxitjen e bashkëpunimit midis fermerëve dhe institucioneve partnere...

Sipërmarrësit dhe fermerët e Korçës prezantohen me nismën e AASF për financimin e prodhimeve...

7 Qershor 2019 - Prej vitesh, kultivimi i mollëve është kthyer në një traditë të rëndësishme për fermerët e rajonit të Korçës, duke e...

Më shumë mundësi për financimin e sipërmarrësve të bimëve medicinale dhe gështenjave në qarkun...

29 Maj 2019 - Shkodra shënon ndalesën e katërt në turin e turin e “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF) për nxitjen e...

Agrobizneset në Berat njihen me mundësitë novatore të AASF për financimin e prodhimeve bujqësore

24 Maj 2019 – U zhvillua sot në qytetin e Beratit takimi i tretë në kuadër të nismës së “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit...

Bizneset në Fier mirëpresin nismën e AASF për financimin e zinxhirit të agropërpunimit

17 Maj 2019 – Qyteti i Fierit është ndalesa e dytë në turin e “Programit të Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF) për nxitjen e...

Nis raundi i takimeve për nxitjen e bashkëpunimit ndërmjet Institucioneve Financiare dhe Agrobizneseve në...

15 Maj 2019 – “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF) zhvilloi në Lushnje takimin e parë midis Institucioneve Financiare dhe Agrobizneseve. Ky aktivitet...

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin Nxitje e Partneritetit ndërmjet Institucioneve Financiare dhe Agrobiznesit në...

  Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin Nxitje e Partneritetit ndërmjet Institucioneve Financiare dhe Agrobiznesit në Lushnje dhe Fier   “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” (AASF), organizon...