Home Media Page 3

Media

BASHKË ME KOMPANINË LUFRA NË MBËSHTETJE TË FERMERËVE TË QUMSHTIT

BASHKË ME KOMPANINË LUFRA NË MBËSHTETJE TË FERMERËVE TË QUMSHTIT 7 Maj 2019 – Programi për Mbështetjen e Agrobiznesit Shqiptar (AASF) në bashkëpunim me kompaninë...

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit me Raiffeisen Bank për Programin AASF

29 Mars 2019 – Sot u zhvillua në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural takimi koordinues mbi “Programin e Mbështetjes së Agrobiznesit...

AASF merr pjesë në Panairin “Agro-Tech” 2019

“Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar” AASF mori pjesë në sezonin e 2-të të “Agro-tech Expo & Forum”, një Panair dy ditorë i mbajtur...

AASF merr pjesë në Panairin Bujqësor “Shqipëria Punon Tokën”

Nga data 12 deri më 13 tetor Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, së bashku me Bashkinë e Tiranës, organizuan Panairin më të madh...

Trajnimi mbi Njohuritë Bazë të Kreditimit të Agrobiznesit

Gjatë muajit mars, AASF zhvilloi trajnime të ndryshme në temën e “Njohuritë Bazë të Kreditimit të Agrobiznesit” për institucionet financiare partnere. Zyrtarët lokalë të...

AASF merr pjesë në festën e mollës në Korçë

Më 6 tetor 2018, AASF mori pjesë në eventin e “Festës së Mollës” në Mollaj të Korçës. Eventi i organizuar nga Bashkia e Korçës...

AASF prezanton “Kartat Teknologjike” për Institucionet Financiare Partnere

Tiranë, 27 Korrik 2018 - Projekti “Programi i Mbështetjes për Agrobiznesin Shqiptar” (AASF) prezantoi përpara institucionit financiar partner “Intesa SanPaolo Bank” manualin e ri...

Njoftime për Shtyp

Press Release

Photo Galery