Home Media Page 4

Media

Seminaret dhe Trajnimet

Workshopi mbi skemat kombetare te granteve Gjatë muajit Mars 2018, AASF zhvilloi takime informuese në të gjithë Shqipërinë, duke përfshirë qytetet e mëposhtme: Fier, Krujë,...

AASF merr pjesë në aktivitetin promovues në Voskopojë

AASF merr pjesë në aktivitetin promovues në Voskopojë, organizuar nga Bashkia Korçë Bashkia Korçë organizoi festën lokale ‘Rrëfej Voskopojën’ pasditen e së shtunës në datën...

Pjesëmarrja e AASF në Konferencën e 2-të Ndërkombëtare të Bujqësisë dhe Shkencave të Jetës

Anëtarët e AASF, zëvendës drejtuesja e projektit, Znj. Anila Denaj, Eksperti ndërkombëtare i zinxhirit të vlerës, Dr. Martin Mautner Markhof, Këshilltari Lokal i Kredisë...

AASF mori pjesë në panairin AgroTech 2018

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) mori pjesë në panairin AgroTech 2018 që u zhvillua në datën 27-29 Prill 2018 në ExpoCity në...

AgroPika e Parë në Fier, AASF e pranishme

Sporteli i parë unik për fermerët në Fier u hap në datën 10 Janar 2018. Sporteli është një pike “one stop” shërbimi dhe informacioni për...

Video Gallery