“AASF Champions” janë agrobizneset e zgjedhura, të cilat morën mbështetje teknike dhe financiare nën AASF që u mundësoi atyre të rrisin produktivitetin, efikasitetin e burimeve ose shtimin e vlerës. Prandaj, ata mund të shërbejnë si shembuj përfaqësues të praktikës më të mirë se si AASF kontribuon në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të sektorit bujqësor shqiptar.

Ilia Daka

Ilia Daka është një nga 6.000 përfituesit "Champions AASF" i cili zotëron një serë perimesh prej 8,7 hektarësh me vendndodhje në Salce, Kozare të...

Flori SH.P.K

Janë më shumë se 6000 fermerë dhe agrobiznese në Shqipëri ata që deri më tani kanë përfituar nga "Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar”...

Agritourism Huqi

“Kampionët e AASF” janë agrobizneset që kanë përfituar ndjeshëm nga mbështetja teknike dhe financiare që ofron ky Program, për rritjen e prodhimit, shtimit të...

Lisar Seedlings

“Kampionët e AASF” janë agrobizneset që kanë përfituar ndjeshëm nga mbështetja teknike dhe financiare që ofron ky Program, për rritjen e prodhimit, shtimit të...

Programi AASF mbështet zgjerimin e sektorit të akuakulturës në Shqipëri

Vitet e fundit, sektori i akuakulturës është zgjeruar me shpejtësi të madhe. Ky sektor ka marrë vemendjen dhe mbështetjen e duhur si nga politik-bërësit,...

Programi AASF mbështet zgjerimin e sektorit të bulmetit dhe mishit në...

Me një përvojë më shumë se 15 vjeçare në treg, Gjirofarma është një prej markave shqiptare më të njohura në sektorin e bulmetit.   Znj. Anila...

“Tris Alb” një histori suksesi e Programit AASF

“Tris Alb” sh.p.k, është një nga 6.000 përfituesit të cilët janë mbështetur nga “Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar”.   E themeluar në fillim të viteve...

BERZH dhe BE mbështesin traditën shqiptare të kulinarisë

Shqipëria është e njohur për peisazhet e saj të bukura dhe rivierën e paprekur. Por ushqimi dhe mikpritja në këtë vend janë gjithashtu faktorë...

Mbështetja e Agrobiznesit Shqiptar: Kastraveci i vogël “turshi” gati për eksport...

Themeluar në vitin 2018, "Vegetal Export" shpk, është një qendër mbledhje frigoriferike për fruta-perime me destinacion import-eksport dhe shitje.   E vendosur në qytetin e vogël...